Прес-реліз: Ванн, 18 березня 2023, демонстрація проти порушення санкцій і проти присутності російського корабля «Штандарт» на «Тижні Затоки Морбіан »

La Semaine du Golfe du Morbihan Прес-реліз: Ванн, 18 березня 2023, демонстрація проти порушення санкцій і проти присутності російського корабля «Штандарт» на «Тижні затоки Морбіан"
Колектив #NoShtandartInEurope закликає українців та всіх небайдужих долучитися до демонстрації у місті Ванн (Vannеs), Бретань, 18 березня 2023 року об 11:00, 10 rue Henri Becquerel. Мета цих зборів – заборона комерційної діяльності російського фрегата « Штандарт » на заході « Семен дю Гольф дю Морбіан ». Присутність цього корабля — посла Кремля у французьких портах, порушує пятий пакет санкцій ЄС. Санкцій, які були впроваджеі після вбивств росіянами українців у Бучі і в інших містах України, тимчасово окупованими Росією.
П'ятий раунд санкцій
Semaine du Golfe du Morbihan
П’ятий раунд санкцій
Frégate russe Shtandart, Vladimir Martus, Boutcha, février 2023
Semaine du Golfe du Morbihan
Флешмоб жителів Бучі, які протестують проти порушення пятого пакету санкцій російським кораблем «Штандарт».

Програма

Сімейна та мирна маніфестація відбудеться, як наслідок мовчання на два листи, які ми активісти, відправили 15 грудня 2022 року та 6 січня 2023 року, організаторам фестивалю, які залишилися без відповіді. « “Семен дю Гольф дю Морбіан”: нагадування про європейські санкції проти російських кораблів, зокрема фрегата “Штандарт” ». Мітинг пройде в декілька етапів.

Сімейна та мирна маніфестація відбудеться, у відповідь на мовчання на два наші листи, які ми активісти, відправили 15 грудня 2022 року та 6 січня 2023 року, організаторам фестивалю, які залишилися без відповіді. « Семен дю Гольф дю Морбіан » : нагадування про європейські санкції проти російських кораблів, зокрема фрегата  » Штандарт ». Мітинг пройде в декілька етапів.

  • У програмі будуть пояснення в чому заключається байка корабля «Штандарт», яку використовують, щоб виправдати обхід європейських санкцій. Будуть розкриті тісні зв’язки фальшивого «опозиціонера» капітана-власника «Штандарту» Володимира Мартуса з адміністрацією президента Росії, а також механізми мережі впливу, яка працює на його користь, поширюючи корупцію у Франції.
  • На мітингу ми будемо співати пісні і говорити про Україну під прапорами України і Бретанї.

Маршрут

Місце зустрічі визначено об 11:00 перед штаб-квартирою « Семен дю Гольф дю Морбіан », 10 rue Henri Becquerel, паркування на місці. Організаторам цього фестивалю ми плануємо особисто передати доку менти, що підтверджують незаконність перебування «Штандарту» і його діяльності у Франції. У разі відсутності організаторів, на дверях кабінетів ми приклеємо тексти санкцій, щоб вони могли їх нарешті прочитати, коли повернуться з вихідних.

Потім учасники проїдуть до автостоянки Capucins (безкоштовна), 9 Rue de la Font Budo. Там сформується процесія, яка попрямує вздовж порту до воріт Сен-Вінсент, а потім до парку біля підніжжя валів. Демонстрація розійдеться близько 13:30 перед тим, як розділити хвилину дружнього спілкування між українцями та бретонцями.

Після заходу пропонуються два сімейні заходи на вибір:

  1. Екскурсія по історичному середньовічному місту Ванн або,
  2. Пікнік на пляжі Конло (Conlеau) зі столами та лавками для відпочинку.
Штандарт, Маршрут демонстрація Ванн Semaine du Golfe du Morbihan
Маршрут, 1.1 км до пісків

Після заходу, після пікніка в Конло або після відвідування історичного міста, ви можете відвідати безкоштовний концерт середньовічної музики о 18:00 в Auditorium des Carmes, недалеко від порту – 16 Place, Théodore Decker.

Вбрання: бажані квіти в волоссі, вишиванки та традиційний український одяг. Також національний одяг для сімейних, групових чи індивідуальних фотосесій будуть запропоновані на волонтерських засадах в історичному та видатному місті Ванн, щоб українські жінки та діти могли надіслати фотографії чоловікам, батькам, братам і синам, які залишилися в Україні, захищати свою країну від варварської та злочинної російської навали.

Посилання на подію у Facebook.

Фото маршруту, за винятком останніх трьох зображень, розташованих поруч з ним.

Фотографії місця для пікніка, пляж Конлo (Conleau)

Попередні демонстрації та флешмоби

Демонстрація у Ванн відбудеться після флешмобів у Ла-Рошелі, Нанті, Бучі, Одесі, Дніпрі, Кропивницькому та Парижі. Це продовження демонстрацій у Віго (22.07.2022), Камаре (15.08.2022), Ла-Рошелі (12.11.2022), Лор’яні (16.02.2023), Руані (18.02.2023) і Сент (18.02.2022).

Контакти :

Michel Balique, Shtandart, Vladimir Martrus, logo No Shtandart In europe

Жан-Клод Оржеваль, аніматор Фіністера та Морбіана з колективу #NoShtandartInEuropeWhatsAppEmail Facebook

Бернар Груа, речник колективу #NoShtandartInEurope – WhatsApp EmailFacebook

Вікторія Ніколенко, український речник та перекладач колективу #NoShtandartInEuropeWhatsApp EmailFacebook

Флешмоби та протести #NoShtandartInEurope (Ні Штандарту у Європі)

  • Frégate russe Shtandart, Rouen, février 2023
  • Frégate russe Shtandart, Saintes, février 2023
  • Frégate russe Shtandart, La Rochelle, février 2023
  • Frégate russe Shtandart, Lorient 16 février 2023
  • Frégate russe Shtandart, Dnipro, février 2023
  • Frégate russe Shtandart, Paris, février 2023
  • Frégate russe Shtandart, Boutcha, février 2023
  • Frégate russe Shtandart, Odessa, février 2023
  • Frégate russe Shtandart, Kropyvnytskiy, février 2023
  • Frégate russe Shtandart, Nantes, février 2023
  • Frégate russe Shtandart, La Rochelle, décembre 2022
  • Frégate russe Shtandart, Camaret, août 2022
  • Frégate russe Shtandart, La Rochelle, août 2022
  • Frégate russe Shtandart, Vigo, juillet 2022
  • Frégate russe Shtandart, La Rochelle, juiv 2022

Facebook:No Shtandart In Europe
Instagram:@NoShtandartInEurope
Website:https://bit.ly/shtandart
Twitter account:@No_Shtandart
More on Twitter#noshtandartineurope
Blog on Medium@NoShtandartInEurope
Pinterest:No Shtandart In Europe

Publié par Guest #NoShtandartInEurope

#NoShtandartInEurope is the international committee for the full application of the fifth package of European sanctions and against russian ship "Shtandart" promoting putin's russia in European ports.

Laisser un commentaire